Fönsterputs Skövde

Trött på att putsa fönster?

Att putsa fönster är ett krävande arbete både tidsmässigt och fysiskt, få mer tid över till annat genom att låta proffsen på Axelssons Fönsterputs Skövde. Vi har lång erfarenhet inom fönsterputs och vi utför alla typer av fönsterputs, allt från lägenhetshus, till privatbostäder, skyltfönster & kontor.

Skyltfönster är det första kunden ser

Rena skyltfönster är viktigt då det är ert ansikte utåt och det första kunden ser innan de kommer in.  Varje vecka putsar vi fönster åt omkring 200 företag runt om i Karlstad, Skoghall, Kil och Forshaga. I vår kundkrets återfinns både små och stora företag från alla möjliga olika branscher.
Vi utför även rengöring av skyltar, borttagning av dekaler mm.

Har dina glas blivit repiga?

Många tror att det inte är möjligt att få bort repor eller etsningar som satt sig i glaset och tänker att utvägen är att byta ut hela glaset. Det är en onödigt dyr åtgärd för det är faktiskt möjligt att slipa bort reporna. Vi använder oss av repborttagningssystemet GlasWeld G-Force och polerar det repiga fönstret, fönstret blir som nytt!

Vilka är vi?

Axelssons Fönsterputs AB grundades 1976 av Håkan Axelsson. Företaget har under dessa år växt, och idag består vi av ett tiotal medarbetare.Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige, men med en koncentration kring Karlstad, Skoghall, Kil, Forshaga, Säffle och Åmål.

Rulla till toppen