Fönsterputs Karlstad

Trött på att putsa fönster?

Att putsa fönster är krävande både tidsmässigt och fysiskt, överlåt det till proffsen på Axelssons Fönsterputs Karlstad. Vi har lång erfarenhet inom fönsterputs och vi utför alla typer av fönsterputs, allt från lägenheter, till hus, skyltfönster och kontor.

Vi värnar om miljön

Man ska vara kritisk när det kommer till att använda kemikalier som kan läcka ut i naturen, för vi alla vet att det finns en hel del miljöfarliga produkter på marknaden. 
Vi på Axelssons Fönsterputs använder endast biologiskt nedbrytbara produkter vid fönsterputsning som inte är skadliga för miljön, våra husdjur eller människor på något sätt.

Det kan vara klurigt att veta hur man räknar sina fönster.

Hur räknar man fönster inför en fönsterputs egentligen? Det finns många olika sätt att räkna fönster, partier, enskilda rutor & spröjs på.
Kort sagt så säger vi att varje del av ett fönsterparti som går att öppna separat är ett separat fönster. Är det ett fönster som inte går att öppna, exempelvis ett stort fönsterparti som skiljs av med lister, så räknas varje ruta som ett fönster.

Garanti

För oss är kundnöjdhet väldigt viktigt. Vi på Axelssons Fönsterputs har F-skattsedel samt försäkringar,  allt för att du ska känna dig trygg. Vår nöjd-kund garanti garanterar att också att du blir blir 100% nöjd med fönsterputsningen.

Rulla till toppen