Fönsterputs Örebro

Är att putsa fönster det värsta du vet?

Att putsa fönster kan vara krävande både tidsmässigt och fysiskt, låt proffsen på Axelssons Fönsterputs Örebro sköta jobbet. Vi har lång erfarenhet inom fönsterputs och vi är verksamma inom alla typer av fönsterputs, allt från hus, till lägenheter, skyltfönster och kontor.

Det går faktiskt att få bort repor i glaset

Med ett repborttagningssystem som heter GlasWeld G-force kan vi ta bort repor och etsningar som satt sig fast i glaset. Det kan vara allt från skyltfönster, lägenhetshus eller privatpersoners fönster som blivit repade, vi polerar bort reporna, så fönstren blir som nya! Att byta ut fönsterna kan alltså vara en onödig och dyr åtgärd.

Vi kommer åt alla fönster!

Vi brukar säga att inget jobb är för stort eller för litet för oss, alla våra fönsterputsare har lång erfarenhet inom yrket. Vi har liftcertifikat och är rutinerade när det kommer till mer svårtillgängliga fönster. Vi putsar allt från kyrkor, skolor, parkeringshus till sjukhus.

Du behöver inte tänka på krångel med RUT-avdraget!

RUT-avdraget dras direkt på fakturan! När man köper tjänster som städ och fönsterputs så kan man alltså få avdrag för halva arbetskostnaden direkt på faktura. Några saker som är viktigt att tänka på för att vara berättigad till RUT-avdrag är att arbetet ska ha utförts i eller i nära anslutning till bostaden och att den som utför arbetet måste ha F-skattsedel, vi har både försäkringar och F-skattsedel.

Rulla till toppen